9.9.2016 15:02

Και η μεταναστευτική κρίση συνεχίζεται….

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ανεξέλεγκτη και αθρόα εισροή χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στο νησί μας με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες, ανθρώπων να προσπαθούν να φυλαχθούν από τη βροχή και το κρύο, έχοντας σαν μόνη βοήθεια την ανθρωπιά της Χιακής κοινωνίας.

 

Και η  Κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη να ψεύδεται και να επιρριφθεί ευθύνες σαν να είναι αντιπολίτευση. Μόνο λόγια, υποσχέσεις και δεσμεύσεις από όλους τους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης, οι οποίοι έρχονται στο νησί μας, ντύνονται με ενδυμασία εκστρατείας, βγάζουν τις σχετικές φωτογραφίες και φεύγουν ευχαριστημένοι ότι επιτέλεσαν το στόχο τους. “Έπεα πτερόεντα” …. Δεν έχετε ικανοποιήσει ούτε τα πιο απλά αιτήματα των Χιωτών, όπως αυτό της αποστολής επιπλέον αστυνομικής Δύναμης στο νησί. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξαναδούμε αντίσκηνα στο κέντρο της πόλης μας, πληρώνοντας για μια ακόμη φορά την παροιμιώδη ανεπάρκεια σας.

 

Σύντροφοι έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις, από συναντήσεις και από φωτογραφήσεις. Ο αριθμός των προσφύγων-μεταναστών κάθε μέρα μεγαλώνει. Ο καιρός που το 10% του πληθυσμού της Χίου θα αποτελείται από πρόσφυγες-μετανάστες είναι κοντά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Έχετε αφήσει το Δήμο να προσπαθεί μόνος να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η κατάσταση κινδυνεύει άμεσα να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

 

Εμείς, οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών του Βορείου Αιγαίου, των ανατολικών συνόρων της Ελλάδος και της Ενωμένης Ευρώπης, δεν ανεχόμαστε άλλα ψέματα. Απαιτούμε εδώ και τώρα πράξεις. Απαιτούμε άμεση μετακίνηση των προσφύγων μεταναστών στην Ηπειρωτική Ελλάδα.

 

Κάθε μέρα αποδεικνύεστε κατώτεροι των περιστάσεων. 

 

Βρείτε λύση τώρα ή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ