22.9.2015 14:09

Η Ωριμότητα ενός ...... Λαού

Προχθές η Ελλάδα γύρισε οριστικά σελίδα!!

Η συνωμοσία της διαπλοκής και της συντεχνίας, της ολιγαρχίας και της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας, πήρε απάντηση από έναν ώριμο λαό, που για χρόνια τον χρησιμοποιούσε με υστεροβουλία. Ο κόσμος αυτός τώρα περιμένει, όχιθαύματα αλλά έργα και πράξεις.

Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ , πολέμησαν με άνισα μέσα και ξεσκέπασαν για τέταρτη φορά τις οργανωμένες συμμορίες των ΜΜΕ και των δημοσκόπων.

Οι ΑΝΕΛ εγγυώνται την σταθερότητα , την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, την κοινωνική συνοχή, το χτύπημα της διαπλοκής και την εθνική ανάταση βασισμένη στις αξίες και τα ιδανικά μας.

Στο καράβι που λέγεται Πατρίδα χωράμε όλοι, πέρα από χρώματα και κόμματα.

Από σήμερα με ψηλά το κεφάλι και με σηκωμένα μανίκια θα αγωνιστούμε για τηνοικονομική και κοινωνικήανασυγκρότηση της χώρας, με πολιτική εντιμότητα.

Σε τοπικό επίπεδο:

Ευχαριστώ από καρδιάς , τουςανιδιοτελείςφίλους, απλούς συντοπίτες μας, που άντεξαν και στήριξαν την ειλικρινή προσπάθεια μας,κάνοντας την υπέρβαση τους σε ένα ασφυκτικά εκβιασμένο προεκλογικό περιβάλλον, που οι κομματικοί μηχανισμοί του χτες δημιούργησαν ως δυνάμεις κατοχής .

Δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ και θα διεκδικήσω δίπλα στον Π. Καμμένο, την εκπλήρωση υποσχέσεων δεκαετιών για τη Χίο , που ποτέ βουλευτές και Υπουργοί δεν έκανανπράξη και άφησαν τη Χίο, το πιο ιστορικό νησί του Αιγαίου να ζει πίσω από τις εξελίξεις,ενώ την ίδια στιγμήαυτοίκάνουν προσωπικές και κομματικέςκαριέρες.

Είμαι σίγουρος ότικρυμμένες υγιείς δυνάμεις του τόπου- που μέχρι χτες τους έσκιαζε η κομματικήφοβέρα, θα πλαισιώσουν αυτή τη προσπάθεια,  για να παραδώσουμε  στις επόμενες γενιέςτη Χίο μας , με κύρος στη θέση που της αξίζει!

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ