15.9.2015 10:18

Γιατί με τους ΑΝ.ΕΛ.

Οι ΑΝΕΛ με Αλληλεγγύη και Αξιοπρέπεια, με σεβασμό στην ιστορία του τόπου και σε όσα πρεσβεύουμε ως Ελληνικό Έθνος, είναι το κόμμα των σταθερών επιλογών και της υπευθυνότητας στα εθνικά θέματα, στα συμφέροντα άμυνας και ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.

Δεν είμαστε ένα ιδεολογικό εκκρεμές

Είμαστε υπερήφανοι γιατί επιλέξαμε να είμαστε με την ψυχή του απλού λαού, με την πλατιά λαϊκή βάση, που έσωσε και διατήρησε τις παραδόσεις, τα ιδανικά και τις αξίες του Έθνους.

Είμαστε υπερήφανοι διότι επιλέξαμε να συγκρουστούμε με όλους όσοι νόμιζαν ότι οι δυσκολίες της Πατρίδος ξεπερνώνται ισοπεδώνοντας και εξαφανίζοντας την λαϊκή βάση και προστατεύοντας τους λίγους και τη δήθεν σύγχρονη διανοουμενίστικη "ελίτ."

Είμαστε υπερήφανοι γιατί το πολιτικό μας στίγμα είχε ως εφόδια:

Την εντιμότητα, την εργατικότητα, τη φρόνηση, την αφιλοκέρδεια, την εσωτερική πληρότητα, την κοινωνική αλληλεγγύη, την αγάπη προς το συνάνθρωπο και σε αυτόν που έχει ανάγκη, την αξιοκρατία σε όλους τους τομείς, το ήθος και τη καθαρότητα.

Αυτά έχουμε επιλέξει να υπηρετήσει η πολιτική των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Και γι΄ αυτό αντέχουμε ακόμα. Αντιστεκόμαστε. Καθαροί Ιδεολόγοι.

Σε αυτές τις εκλογές, στις 20 Σεπ,  θα κριθεί εάν θα πάμε μπροστά, εάν θα αλλάξουμε σελίδα ή θα γυρίσουμε στα παλιά, στο σάπιο πολιτικό σύστημα που ευνοούσε τους ημέτερους, τους λίγους.

Είναι στο χέρι και στην ψήφο του Έλληνα και της Ελληνίδας να ξεκαθαριστούν, επιτέλους οι ρόλοι και οι κανόνες του πολιτικού συστήματος και των θεσμών.

Σήμερα η πατρίδα ζητά από όλους, εμάς, να είμαστε πολίτες που θέλουν να καθορίζουν την τύχη της χώρας και όχι να λειτουργούν με γνώμονα το προσωπικό όφελος.

Σε αυτή την κατεύθυνση η συνεισφορά η δική σου είναι καταλυτική.

 

Στα χέρια όλων των Ελλήνων, εναπόκειται πλέον να αγωνιστούμε για μια οικονομική και κοινωνική αναγέννηση, να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση που πλήττει τη χώρα μας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν παραδώσαμε την χώρα στα χέρια του σαθρού πολιτικοοικονομικού συστήματος της μίζας και της διαπλοκής. Οι υπηρέτες του από την επομένη πρέπει να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη. Αυτό πλέον είναι προϋπόθεση για την ομαλή πορεία της χώρας.

Ζυγίζουμε την ψήφο μας, λογαριάζουμε ποιοι έβλαψαν τον τόπο, ποιοι δημιούργησαν τις κλίκες. Η παράδοση της χώρας στα χέρια των κερδοσκόπων, στους σκελετούς του παρελθόντος, δεν είναι επιλογή.

Οι μεγάλοι αγώνες δεν κερδίζονται σε μια μάχη. Το μείζον διακύβευμα αυτή τη στιγμή είναι η σωτηρία της πατρίδας.

            

Εμείς οι Ανεξάρτητοι  Έλληνες μείναμε όρθιοι και θα παλέψουμε.

Θα συνεχίσουμε να αναζητούμε συνειδητά τις πράξεις εκείνες που διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον, να διακρίνουμε

τα μεγαλεία από τις μικρότητες,

τα προτερήματα από τα ελαττώματα,

τα αμαρτήματα από τις ενάρετες πράξεις.

 

Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να αγωνιστούμε και για εμάς τους ίδιους αλλά και για το γενικό καλό.

Η Ελλάδα της ανάπτυξης, της δημιουργίας και της αυτοπεποίθησης υπάρχει. Πρέπει όμως να τη διεκδικούμε και να την κερδίζουμε συνεχώς.

Πρέπει να ξεπεράσουμε την απογοήτευση, να ανορθώσουμε και πάλι τον τόπο μας, να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια και την αυτοτέλειά μας και να βελτιώσουμε στο έπακρο τη δημοσιονομική μας λειτουργία. 

Χρειάζεται μια πάνδημη, ενιαία, συλλογική, εθνική προσπάθεια.

Αυτό ζητά από εμάς:

-      Η απογοητευμένη νεολαία μας που της στερήθηκε το ιερό δικαίωμα στην εργασία

-      Το 1.500.000 ανέργων πολιτών στον ιδιωτικό τομέα αφού λεηλατήθηκε η μικρομεσαία επιχείρηση και κάθε παραγωγική προσπάθεια

-      Η προδομένη τρίτη ηλικία «τα περήφανα γηρατειά» που ζουν στην εξαθλίωση

Γι’ αυτό επέλεξα Πάνο Καμμένο και ΑΝΕΛ για να μπορώ να εκφράσω τις κοινωνικές μου ευαισθησίες ελεύθερα και να αγωνίζομαι για το καλό της κοινωνίας και του τόπου μου με ανιδιοτέλεια χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Αυτά επιτάσσουν οι αρχές και οι αξίες μου για να μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω 55 χρόνια τώρα. Να κοιτάω τον κόσμο στα μάτια…

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ