23.7.2014 12:38

Επανεκκίνηση του πολιτικού συστήματος

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, μας θυμίζει τους αγώνες για την κατάκτησή της μετά από σκληρές δοκιμασίες  για τον λαό μας.
Οι κοινωνικές κατακτήσεις και τα πολιτικά δικαιώματα, θεμελιώθηκαν και σφυρηλατήθηκαν μέσα σε αυτά τα 40 χρόνια. Σήμερα η «επανεκκίνηση|» του πολιτικού συστήματος, η οικονομική και πολιτική ανασυγκρότηση απαιτεί μια κοινωνία με αρχές ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης που βασίζεται στο θεσμό της Δημοκρατίας.  Ο αγώνας μας επικεντρώνεται  στην ισχυροποίηση και εμβάθυνση της Δημοκρατίας μας , με παράλληλα προϋπόθεση την καλλιέργεια της «δημοκρατικής συνείδησης»  και στη νέα γενιά.
Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος ιδίως τώρα που η χώρα μας έχει διέλθει από τις |συμπληγάδες» της ύφεσης και της κρίσης. Οι δικοί μας αγώνες πρέπει να εστιάζουν στην προώθηση των δικαιωμάτων των πολιτών, για να ζουν  σε συνθήκες ασφάλειας, ευημερίας, και ενότητας, που αποτελούν και την πεμπτουσία της  Δημοκρατίας.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ