10.7.2014 12:26

Εβίβα ρεμπέτες, εβίβα παιδιά....

Δεν το συνηθίζω αλλά πραγματικά θα ήταν κρίμα να στερήσω από τους αναγνώστες μας το προνόμιο να απολαύσουν μια απάντηση από το γραφείο του Πολ. Λαμπρινούδη που μόλις χθες έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του «π» για όσα κατά καιρούς έχει επισημάνει η εφημερίδα μας και το politischios.gr.

Δικό σας....

Aξιότιμε κ. Διευθυντή,

Δύο μήνες περίπου μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το δημοσιογραφικό επιτελείο της εφημερίδας σας, δε φαίνεται να το απασχολούν ιδιαίτερα τα φλέγοντα προβλήματα του νησιού μας, παρά μόνο –όπως και προεκλογικά άλλωστε- επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στη Δημοτική Αρχή και στο Δήμαρχο, με καθαρή διάθεση κριτικής, που φτάνει στα όρια του γελοίου ( ένας κάδος γεμάτος, ένα κλαδί σπασμένο, κάποια σκουπίδια που μαζεύτηκαν απ’ τον αέρα στην Απλωταριά κ.ο.κ.)

Σχολιάζετε επίσης τη λήξη της σύμβασης ενός εργάτη του Λιμενικού Ταμείου , που λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν ανανεώθηκε και δεν σχολιάζετε, παρ’ όλο που ο δημοσιογράφος που ερευνούσε το θέμα είχε ενημερωθεί, ότι η καθυστέρηση στην τοποθέτηση των 28 pillars, οφείλεται αποκλειστικά στους εργολάβους που έχουν αναλάβει απ’ το Γενάρη την τοποθέτησή τους και δεν τα έχουν τοποθετήσει ακόμη, προφανώς επειδή τυγχάνει να είναι υποστηρικτές και υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Βουρνού.

Κύριοι του «Πολίτη», ουδέποτε στηρίξατε εμάς( ως δημοτική αρχή ) και τις επιλογές μας. Μας ασκήσατε μόνο κακόπιστη κριτική τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας μας όσο και προεκλογικά και δυστυχώς συνεχίζετε αυτή την τακτική ακόμη και σήμερα, όταν γνωρίζετε ότι  καταβάλλονται  προσπάθειες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας του νησιού μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, δεδομένης τόσο της έλλειψης προσωπικού όσο και της έλλειψης πόρων.

Στοιχειώδεις κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας ωστόσο απαιτούν  την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν κάποιοι άνθρωποι καθημερινά και την παρουσίαση των γεγονότων αν μη τι άλλο αντικειμενικά.

ΔΕΝ το κάνατε και λυπούμεθα ειλικρινά για τη συνεχιζόμενη κριτική προσέγγιση της εφημερίδας σας, απέναντί μας.

Δεν είχαμε σκοπό μετά τις εκλογές να σχολιάσουμε τη συμπεριφορά σας, ειδικότερα αυτή  της προεκλογικής περιόδου, αλλά μας προκαλεί η ανεξήγητη συμπεριφορά σας, ακόμα και δύο μήνες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος είναι εκείνος που θα δικαιώσει ή θα καταδικάσει τις επιλογές Όλων!!!

Υ.Γ.: Δεν μπορείτε να φανταστείτε, πόσο φτωχή είναι η εφημερίδα σας, μετά τις εκλογές, χωρίς τα επίκαιρα άρθρα του γνωστού κ.Μυλωνάδη, με τη δική σας ανοχή πάντα προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός σας…».

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

No comments!!! 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ