22.2.2021 0:40

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αλλά δεν είναι και τα πάντα..

Η αρχή για μένα έγινε το 2018. Μέσα σε λίγους μήνες κατάλαβα γιατί «ήρθα κι έδεσα» με το περιβάλλον. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τις δουλειές. Προσφέρουν εμπειρίες. Μέσα σ’ αυτά τα 3 χρόνια νιώθω ότι έχω συλλέξει από τον κάθε άνθρωπο και μια διαφορετική εμπειρία.

Όχι μόνο τους ανθρώπους μέσα – αλλά και τους ανθρώπους έξω από το κτίριο. Αυτούς που θα πάρουν τηλέφωνο να ρωτήσουν, να αναφέρουν, να επαινέσουν και φυσικά κι αυτούς που θα κάνουν τις παρατηρήσεις τους, είτε με όμορφο είτε με άσχημο τρόπο. Από τον καθένα βλέπω εμπειρίες που καταλήγουν σ’ αυτήν εδώ που ζω σήμερα.

Λίγοι άνθρωποι θεωρώ ότι έχουν την «ευλογία» να σηκώνονται από το κρεβάτι το πρωί και να πηγαίνουν γεμάτοι όρεξη στη δουλειά. Είναι αυτοί που βλέπουν στη δουλειά τους κάτι παραπάνω από το βιοποριστικό. Είναι αυτοί που εξελίσσονται και δεν επαναπαύονται στη «δουλίτσα» τους.

Νιώθω τυχερή που έχω αυτούς τους ανθρώπους στην καθημερινότητα μου.

Το να ξεκινάς κάτι νέο και πρωτοποριακό χωρίς να το παρακολουθείς και να το βελτιώνεις, δεν έχει νόημα. Η νέα αυτή αρχή βασίζεται αποκλειστικά στη θέληση μας να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι, αλλά και να προσφέρουμε την καλύτερη εικόνα με ποιότητα και περιεχόμενο.

Άλλοι δούλεψαν περισσότερο, άλλοι λιγότερο γι’ αυτό. Όλοι όμως το νιώθουμε κομμάτι μας. Είναι το νέο δημιούργημα που έρχεται να συμπληρώσει την αρχή.

Εκείνη την αρχή που έγινε το 2012 και μέρα με τη μέρα συμπληρώνει τα κομμάτια για να γίνει αυτό που είναι σήμερα και συνεχίζει και για τα επόμενα χρόνια. Δε γίνεται τίποτα μόνο με μια αρχή. Θέλει συνέχεια. Θέλει εξέλιξη. Θέλει εμπιστοσύνη... και τόσα άλλα που μια μικρή ομάδα ανθρώπων καταβάλλει όλες τις προσπάθειές της για να δώσει σε τούτη δω τη μικρή κοινωνία.

Η αρχή έγινε. Η συνέχεια έρχεται……

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα

Έφη Σαρμουσάκη

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ