7.1.2015 18:48

Δε θα είμαι υποψήφιος

Μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σε σχέση με τη ΔΗΜ.ΑΡ.  αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Στο διαρκές συνέδριο της ΔΗΜ.ΑΡ. κατά την ομιλία μου την 3-1-2015, υποστήριξα ότι μετά την μη υλοποίηση της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η πλέον συνεπής στάση σύμφωνα με τις διακηρύξεις του κόμματος για συμβολή του στην προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης θα ήταν η μη κάθοδος στις εκλογές και η στήριξη των πλέων ευρωπαϊστών υποψηφίων στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.  Την πρόταση για μη κάθοδο υποστήριξε εξάλλου η πλειοψηφία των βουλευτών του κόμματος, πλην όμως το διαρκές συνέδριο αποφάσισε την κάθοδο στις εκλογές με ένα σχήμα Πράσινων που αποτελεί υποομάδα των άλλοτε Οικολόγων Πράσινων.

Η κάθοδος της ΔΗ.ΜΑΡ.  στις εκλογές και μάλιστα με ένα σχήμα που δεν έχει καμία δυναμική,  όχι μόνο δεν συμβάλλει στην προοπτική της προοδευτικής διακυβέρνησης, αλλά εκ των πραγμάτων αντιστρατεύεται αυτή την προοπτική.

Θεωρώ επομένως, συνεπή και αυτονόητη στάση από την πλευρά μου, την έμπρακτη υποστήριξη του στόχου της προοδευτικής διακυβέρνησης, με τη στήριξή μου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, στη Χίο και την Αθήνα, με κάθε δυνατό τρόπο.

 

                                  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ