20.8.2014 14:36

Αντιδήμαρχος "απο-μπαχαλοποίησης"

Από τη νέα Δημοτική Αρχή ζητείται να ορίσει:

Αντιδήμαρχο «απο- μπαχαλοποίησης»

Σ.Σ 1. «Μπαχαλοποιηση»= παρκάρω όπου θέλω, δεν σέβομαι τις διαβάσεις πεζών, κινούμαι αντίθετα στους μονόδρομους, εμποδίζω πεζούς και λοιπές ευπαθείς  ομάδες πολιτών να  κινούνται στα πεζοδρόμια – πεζόδρομους.

Παραβιάζω τα κόκκινα φανάρια, κινούμαι χωρίς φώτα το βράδυ, ηχορηπαίνοντας επιδεικτικά κι ασύστολα.

Το εκλογικό σώμα απρόσμενα αφυπνίσθηκε και ψήφισε ενάντια στην πιο πάνω κατάσταση που σταδιακά είχε ανδρωθεί με την ανοχή  ή την ενοχή της απερχομένης  Δημοτικής Αρχής του κ. Λαμπρινούδη και των συνεργατών του.

Κατάσταση που οδηγούσε και οδηγεί – ακόμη- στον εξευτελισμό ημεδαπών και αλλοδαπών πολιτών Ευρωπαϊκής Ένωσης και ανατολικής γείτονας (Τουρκίας).

Κατάσταση που είναι βέβαιο – μαθηματικά- ότι υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής την  εικόνα του τόπου και όπου να ναι, την  προσδοκία οικονομικής (τουριστικής)  ανάπτυξης.

Στα πρώτα πρόσωπα που ο νέος δήμαρχος ανέθεσε αρμοδιότητες, θα πρέπει να προστεθεί και ένας ακόμη  που θα αναλάβει να βγάλει τα κάστανα  από τη φωτιά δηλ. να ενημερώσει πολίτες και υπηρεσιακούς να εφαρμόσουν τη νομοθεσία ώστε   η μπαχαλοποίηση να γίνει παρελθόν  και ο νέος τρόπος συμπεριφοράς, εγγυηση  για ένα  καλύτερο παρόν και μέλλον.

 

Σ.Σ.2 Τα πιο πάνω πέραν από προσωπικές διαπιστώσεις της στήλης είναι και απόψεις ευρέως φάσματος της τοπικής κοινωνίας  

Σ.Σ.3 Η φωτογραφία απεικονίζει χθες την κατάσταση στην Απλωταριά έξω από τη Eurobank. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ