17.6.2013 10:59

Λ. Λύκου: "Κομματόσκυλο"

Η αλήθεια είναι ότι εσχάτως η Λ. Λύκου έχει αποσπάσει την προσοχή της στήλης με τα καμώματα της. Εκείνο που άπαντες οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε είναι η προσήλωση και η συνέπεια σε ό,τι κάνει. Το έχει τούτο το χούι. Ενώ δεν ενθουσιάζεται από τον αρχιστράτηγο, δεν λέει να το κουνήσει από την παράταξη του στρατεύματος.

Έτσι μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι: α) δεν ήθελε να βάλει υποψηφιότητα για τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, το έκανε από συμπόνια στο κόμμα που την ανέδειξε, αφού δεν είναι από τα ποντίκια που πηδούν απ’ τα αμπάρια του πλοίου μόλις τα δει να βουλιάζουν. β) ότι παραμένει πιστή στον … μεγάλο ερωτικό Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, δεν πάει ούτε με σφαίρες το Βενιζέλο αλλά κάνει την ανάγκη φιλοτιμία. γ) ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με το προσωπικό της αποτέλεσμα στις εκλογές της Νομαρχιακής, δεν έπιασε κανένα από το χέρι, ούτε σήκωσε το ακουστικό για να αιτηθεί στήριξη, ούτε καν η ίδια ψήφισε τον εαυτό της.

Όλα καλά και άγια. Αυτή την αντίληψη ότι μια πολιτική προσωπικότητα αναγνωρίζεται όταν παλεύει με νύχια και δόντια να πάρει τη ψήφο του άλλου με παρακάλια να μην είχε… Α, ο τίτλος «κομματόσκυλο» είναι δικός της. Έτσι αυτοπροσδιορίζεται.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ