24.3.2022 16:29

Η αύξηση στην τιμή του ρεύματος απειλεί τη λειτουργία του Νομικού Προσώπου (ΒΙΝΤΕΟ)

73.000 ευρώ το "καπέλο" της ρήτρας αναπροσαρμογής μέσα σε 4 μήνες

Εκτός τροχιάς προϋπολογισμού, βγάζουν οι ανατιμήσεις ρεύματος, το Νομικό Πρόσωπο, αφού μέχρι στιγμής προκύπτει σημαντικό δημοσιονομικό κενό το οποίο προκαλεί αγωνία και προβληματισμό στη διοίκησή του.

Ενδεικτικό, σύμφωνα με τον Γιάννη Μανάρα, είναι το γεγονός ότι, το τελευταίο 4μηνο και συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο του 2021 μέχρι και τον Φλεβάρη του 2022, το «καπέλο» στους λογαριασμούς ρεύματος, είναι της τάξεως των 73.000 ευρώ, με τις 63.000 ευρώ να αφορούν αποκλειστικά το Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, ο λογαριασμός της ΔΕΗ για το Ιωνικό από 7.000 ευρώ ήρθε αυξημένος κατά 25.000 ευρώ για τελευταίο 4μηνο.

Ο ίδιος πάντως, έσπευσε να σημειώσει ότι έχει υπάρξει δέσμευση από την πλευρά του Δημάρχου Χίου, ότι το Νομικό Πρόσωπο θα επιχορηγηθεί από τον Δήμο Χίου προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει απέναντι σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ