22.4.2013 12:52

Μουσικό διήμερο

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ

Το Μουσικό Σχολείο Χίου διοργανώνει διήμερο μουσικών εκδηλώσεων την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στις 7:00 μμ. Την εκδήλωση πλαισιώνουν τα σύνολα του  σχολείου χορού, θεάτρου και μουσικής (χορωδίες του σχολείου, σύνολο μουσικής δωματίου, σύνολο παραδοσιακής μουσικής).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΟΜΗΡΕΙΟΥ» ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ και η είσοδος είναι ελεύθερη.
H μουσική θεραπεύει την ψυχή. Κάνοντας  κατάθεση ψυχής... «καταθέτουμε  το υστέρημα η το περίσσεμα» της καρδιάς  στον κουμπαρά της ανθρωπιάς και της ανάγκης.
«Μοναδικό – προαιρετικό – αντίτιμο είναι η συμβολή σ’ έναν κουμπαρά, που θα ενισχύσει το Κοινωνικό Ιατρείο, που λειτουργεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου, για την αγορά φαρμακευτικού υλικού», αναφέρεται στην πρόσκληση για τις εκδηλώσεις.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ