6.4.2012 22:52

«Μας πουλήσανε!»

- «Ο Κ. ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ», ΔΙΑΜΥΝΗΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Συνηθίζεται να είναι χειμαρρώδης ο Πολ. Λαμπρινούδης όταν κάποιος επεμβαίνει σε ενέργειες και πρωτοβουλίες του. Αυτό ακριβώς συνέβη και κατά την διάρκεια της αποκλειστικής συνέντευξης για το θέμα του νέου λιμένα και των εξελίξεων που προκύπτουν, στο www.politischios.gr.

Ο κ. Λαμπρινούδης υπεραμύνεται της ωριμότητας του έργου του νέου λιμένα και κάνει λόγο για «τσεκούρεμα» των προτεραιοτήτων της Χίου από την Διαχειρστική Αρχή και τους αιρετούς της Λέσβου που δεν επιθυμούσαν ποτέ η Χίος να πάρει πιστώσεις για το νέο λιμάνι. «Περιμένανε να μην είμαι εκεί για να κουτσουρέψουνε και πάλι τις προτεραιότητες. Μας πουλήσανε», αναφέρει χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά υποστηρίζει ότι η μόνη λύση είναι να κατασκευαστεί η πρώτη φάση του έργου που έχει έτοιμες μελέτες κόστος 42εκ. ευρώ.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη Λαμπρινούδη: 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ