3.3.2015 15:33

Μακαρόνια… το «Μπούρτζι»

Τον κατάλληλο νομικά τρόπο προκειμένου να απαλλαγεί άπαξ δια παντός από την εταιρεία που μέχρι πρότινος εκμεταλλεύονταν το κτίριο των παλιών ναυτώνων, το γνωστό «Μπούρτζι» αναζητά η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου με τον Π. Λαμπρινούδη να επαναφέρει το ζήτημα προς συζήτηση στη Λιμενική Επιτροπή.

Το πραγματικά άγνωστο στοιχείο που μετέφερε ο πρώην Δήμαρχος είναι ότι μέχρι πριν λίγο καιρό η εταιρεία ενοικίαζε τον χώρο με σκοπό την παραγωγή… ζυμαρικών.

«Είμαστε όμηροι ενός ανθρώπου που εκμεταλλεύεται το πολυδαίδαλο νομικό σύστημα της χώρας. Θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να έχουμε ενοικιάσει το κτίριο σε μία επιχείρηση που θα μας αποδίδει πάνω από 50.000 ευρώ και θα λειτουργούσε όλο τον χρόνο κι όχι μόνο 2 μήνες», ανέφερε ο κ. Λαμπρινούδης.

Γεγονός πάντως αποτελεί ότι αν τελικά δεν κινηθούν οι κρατικές μηχανές μάλλον το κτίριο δεν πρόκειται να αλλάξει χέρια ούτε αυτή την καλοκαιρινή σεζόν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ