24.1.2018 12:25

Σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αποκτούν οι ΑΕΝ Χίου και Οινουσσών

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης παρέχει δωρεάν για τα επόμενα 3 χρόνια η εταιρεία SQ Learn σε 10 Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού της χώρας στο πλαίσιο συνεργασίας της με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η αρχή γίνεται αύριο Πέμπτη με την εγκατάσταση και παρουσία του εν λόγω συστήματος στις ΑΕΝ Οινουσσών και Χίου παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα περιλαμβάνει αυτοματοποιημένη διαχείριση της εκπαίδευσης καθώς και ψηφιακά μαθήματα που έχει υλοποιήσει η SQ Learn με τη Theta Marine Consulting, η οποία παρείχε το πρωτογενές υλικό.

Η λίστα των μαθημάτων εμπλουτίζεται συνεχώς, καλύπτει απαιτήσεις διεθνείς, εθνικές και της σημαίας. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται θεματικές ασφαλείας, τεχνικών ζητημάτων και αναφορές συμβάντων.

Θέλοντας να τονίσει τη σημασία της εκπαίδευσης που παρέχεται σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, η εταιρεία αποφάσισε να ξεκινήσει την εγκατάσταση του συστήματος από τις Οινούσσες και τη Χίο προχωρώντας εντός των επόμενων μηνών στην εγκατάστασή τους και στις υπόλοιπες ΑΕΝ της χώρας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ