5.4.2024 15:31

Με "Νήσος Σάμος" και "Νήσος Ρόδος" τα δρομολόγια του Πάσχα

Μέχρι τις 15 Απριλίου θα παραμένει το Blue Star Delos στις άγονες γραμμές που συνδέουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με τα λιμάνια της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης. Στις 15 Απριλίου επιστρέφει στις προαναφερόμενες άγονες γραμμές του Βορείου Αιγαίου το Blue Star Myconos και θα παραμείνει σε αυτές ως τις 30 Μαΐου του 2024.   

Το πλοίο «Διαγόρας» της Βlue Star Ferries θα αποχωρήσει από την γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη και θα  μεταφερθεί στην γραμμή της Σάμου για την περίοδο του Πάσχα. Συγκεκριμένα το πλοίο θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Μύκονος – Άγιος Κήρυκος Ικαρίας – Φούρνοι - Βαθύ Σάμου – Φούρνοι και επιστροφή από 19 Απριλίου ως και 11 Μαΐου.  

Η μεταφορά του «Διαγόρας» στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Σάμου φέρνει το «Νήσος Ρόδος» στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη ως δεύτερο πλοίο στην γραμμή δίπλα στο Νήσος Σάμος.

Ο  σχεδιασμός αυτός που έγινε από τον όμιλο Attica εξυπηρετεί την αναγκαία ενίσχυση της μεταφορικής ικανότητας των πλοίων για την Πασχαλινή περίοδο στις κύριες γραμμές του Βορείου Αιγαίου, τόσο για την μεταφορά επιβατών όσο και οχημάτων.

Πηγή: Stonisi.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ