14.9.2022 7:18

Η Χίος της ναυτιλίας και της εκπαίδευσης στα εγκαίνια του νέου ηλεκτρονικού εργαστηρίου "Teens" (BINTEO)

"Να επιμένετε και να μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρά σας", είπε στη νέα γενιά ο Καπ. Παναγιώτης Τσάκος

Παρουσία πλήθους εκλεκτών προσκεκλημένων ανάμεσά τους και η μικρασιατικής καταγωγής υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τρίτης το νέο υπερσύγχρονο εργαστήριο Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού του Ναυτικού Λυκείου Τσάκου καθώς και τρεις νέες αίθουσες διδασκαλίας.

Στο σύντομο αλλά περιεκτικό μήνυμά του ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, ο οποίος συνοδευόταν από τον εγγονό του Παναγιώτη, αναφέρθηκε στην φιλοσοφία του Ναυτικού Λυκείου θέτοντας ως στόχο να αποτελέσει μία εκπαιδευτική δομή αριστείας που θα προσελκύει νέους και θα ανοίγει δρόμους προς τη θάλασσα.

Ο ίδιος κάλεσε τη νέα γενιά όχι μόνο να εργαστεί σκληρά και με επιμονή στους στόχους της αλλά να μην εγκαταλείπει ποτέ τα όνειρά της.

Στο πλαίσιο της βραδιάς τελέστηκε και ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τη Δόμνα Μιχαηλίδου να επισημαίνει μεταξύ άλλων τον σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτηρίων Τσάκου, χαρακτηρίζοντάς τον ως βαθιά κοινωνικό πέραν του αυτονόητα εκπαιδευτικού.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την βράβευση των μαθητών και των μαθητριών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την πλειονότητα αυτών να εισάγονται στις πρώτες θέσεις των αντίστοιχων σχολών επιλογής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ