11.7.2017 17:52

100.000 ευρώ για την θωράκιση του κεντρικού λιμένα Χίου

Υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης από τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων η απόφαση για την έγκριση εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης θωράκισης κεντρικού λιμένα Χίου.   (ΑΔΑ: ΩΛΧΔ4653ΠΩ-ΒΓΤ).

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 100.000,00 ευρώ (πλέον  ΦΠΑ) και προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης της θωράκισης του κεντρικού λιμένα Χίου κατά τις οποίες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Το εν λόγω έργο αποσκοπεί στην ενίσχυση της εξωτερικής θωράκισης του βορείου λιμενοβραχίονα με φυσικούς ογκόλιθους, προκειμένου να εξασφαλιστούν ασφαλείς συνθήκες αφενός ελλιμενισμού των εξυπηρετούμενων  σκαφών του λιμένα και αφετέρου κίνησης των διερχόμενων πεζών και οχημάτων όπισθεν του υφιστάμενου προφυλακτήριου τοίχου .

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ