5.8.2013 10:29

Ζωντανό για μια χρονιά ακόμη

ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Με το ποσό των 100.000 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί το Πρότυπο Μαθητικό Οικοτροφείο Οινουσσών προκειμένου να αποφευχθεί η αναστολή λειτουργίας και να να συνεχίζει απρόσκοπτα την παραγωγή έργου στα παιδιά του γειτονικού νησιού.

Το ποσό εξασφαλίστηκε μετά από συνεχή και έντονη επικοινωνία του Δήμου Οινουσσών με το υπουργείο Παιδείας και τον Κων/νο Αρβανιτόπουλο, που αποδέσμευσε τα χρήματα από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

«Οι από καιρού τεκμηριωμένες, συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής προς τους αρμόδιους φορείς απέδωσαν τελικώς καρπούς και έτσι το Οικοτροφείο μας θα γίνει για 58ο συνεχές έτος, σπίτι για δεκάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα, που φοιτούν στο Γυμνάσιο/ Λύκειο του νησιού μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τέλος ο Δήμος Οινουσσών ευχαριστεί για τη συμβολή τους όλους όσοι με κάθε τρόπο ενεπλάκησαν θετικά στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων τους δυο βουλευτές Κ. Μουσουρούλη, Κ. Τριαντάφυλλο, τον αντιπερφιερειάρχη Κ. Γανιάρη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γ. Γεωργούλη, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνη, τον Δημ. Σιούφα, την Α. Ασημακοπούλου, τον Κων/νο Αρβανιτόπουλο και τον πρωθυπουργό.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ