24.9.2016 11:30

Υποτροφίες από το Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»

Το Κοινωφελές  Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» - Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, στα πλαίσια υλοποίησης της επιθυμίας των Ιδρυτών του για πολύπλευρη στήριξη της Εκπαιδευτικής Αριστείας, προκηρύσσει δύο υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2016–2017, για προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές– σπουδαστές, αποφοίτους Λυκείων (Γενικών ή ΕΠΑ.Λ.) της Χίου, οι οποίοι φοιτούν ή θα φοιτήσουν σε Τμήματα Ναυτικών ή Ναυτιλιακών σπουδών σε ΑΕΙ ή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού της Χώρας.

Κριτήρια κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων θα ληφθούν η πιστοποιημένη άριστη ακαδημαϊκή επίδοση, η οικογενειακή οικονομική κατάσταση, το είδος των σπουδών και η εν γένει προσωπικότητά των αιτούντων. Για όλα τα αναφερόμενα στην αίτηση πρέπει να κατατεθούν ανάλογα έγγραφα. Η υποβολή αναλυτικού βιογραφικού, με τα αναφερόμενα σ’ αυτό παραστατικά, θεωρείται αναγκαία.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων γίνεται  από ειδική επιτροπή.

Προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων μετά των δικαιολογητικών ορίζεται η 31η Οκτωβρίου 2016. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην έδρα του Ιδρύματος, στην οδό Μ. Λιβανού 51, 82100 Χίος. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22710 82777.

                                                                        

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ