25.5.2016 11:14

Το τούβλο- ψωμί που σερβίρεται στα συσσίτια της Μητρόπολης

Πρωί πρωί έφεραν στα γραφεία του "π" το ψωμί που πληρώνεται για να προσφέρεται στους άπορους και έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας που λαμβάνουν φαγητό από τα συσσίτια της Μητρόπολης Χίου. 

Το ψωμί- τούβλο, προφανώς τρίων ημέρων, κρατούσε στα χέρια του εθελοντής που καθημερινά βοηθά στην προσφορά φαγητού και με εμφανή εκνευρισμό μας τόνισε ότι αυτή η κατάσταση μόνο θυμηδία προκαλεί. "Από τα 100 κιλά ψημί που προσφέρονται καθημερινά τα περίπου 60-70 είναι φρέσκο και το υπόλοιπο είναι μπαγιάτικο, με έντονη μυρωδιά και σχεδόν σαν τούβλο στο κόψιμο. Οι άνθρωποι που παίρνουν ένα πιάτο φαγητό από τα συσσίτια, όχι καλής ποιότητας ομολογουμένος, αξίζουν μια απάντηση από τους υπεύθυνους", ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, για το θέμα πρέπει να υπάρξει μια παρέμβαση της Μητρόπολης και το θέμα να λυθεί μια για πάντα, καθώς οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούνται τις τελευταίες ημέρες και κυρίως μετά και το ρεπορτάζ του "π", δεν επαρκούν για να περιγράψουν την κατάσταση. "Το ψωμί είναι το πιο βασικό από όσα τρόφιμα και να τους δώσεις. Δεν μπορεί να είναι μπαγιάτικο, να μην είναι φρέσκο. Είναι ντροπή", ανέφερε ο εθελοντής, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στην διάθεσή μας. 

Μάλιστα όπως ξεκαθάρισε, μετά την "αυτόψία" του ψωμιού στον "π" θα πήγαινε και από την Μητρόπολη. 

Ας ελπίσουμε ότι μια λύση θα βρεθεί.... 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ