27.12.2021 8:07

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα του Καπ. Παναγιώτη Τσάκου

Εκ μέρους της οικογένειας μου, εμού και όλων των εργαζομένων του Ομίλου Τσάκος εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και θα ήθελα να απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε ισχυρός υπέρμαχος των ιδανικών της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας και με αφοσίωση υπηρέτησε την Πατρίδα μας από σημαντικές θέσεις ευθύνης φτάνοντας επάξια στον ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

Καθ’ όλη την σταδιοδρομία του και ιδίως ως Υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπήρξε υπόδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς, πραότητας, συνετούς και σώφρονος άσκησης πολιτικής στην εξυπηρέτηση των εθνικών μας συμφερόντων αλλά και της εθνικής συνοχής και ομοψυχίας.

Καθοριστική ήταν επίσης η προσφορά του στην εν γένει ενίσχυση της ελληνικής ναυτιλίας και του ναυτιλιακού κατασκευαστικού κλάδου ειδικότερα, με τη θεσμική υποστήριξη των ελληνικών εταιρειών κατασκευαστών ναυτιλιακού εξοπλισμού συμβάλλοντας καθοριστικά στην προβολή και προώθηση της διεθνούς παρουσίας τους σε μείζονες ναυπηγικές αγορές ανά τον κόσμο.

Θα τον ενθυμούμεθα με μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση ως υπόδειγμα πολιτικού ανδρός που κόσμησε τον δημόσιο βίο της χώρας μας.

Αιωνία η μνήμη του

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ