2.6.2021 19:38

"Στο πρόσωπο του π. Αντώνιου τιμάται η Ελλάδα της προσφοράς"

Τιμή για την Κιβωτό του Κόσμου η πρόσκληση του π. Αντωνίου στο Ζάππειο Μέγαρο και η επίσκεψη του προέδρου της Ευρωβουλής στην Κιβωτό του Κόσμου

Μεγάλη τιμή για την Κιβωτό του Κόσμου απετέλεσε η πρόσκληση του δικού μας πατρός Αντωνίου Παπανικολάου στην 40η επέτειο από την ένταξη της χώρας μας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες,  που έλαβε μέρος την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο, κατά την οποία παρευρέθηκαν μεταξύ των 68 καλεσμένων, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, ο Πρόεδρος της Ευρωβουλής κος Σάσολι και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κος Σαρλ Μισέλ. «Στο πρόσωπό σας, τιμάται η Ελλάδα της προσφοράς» ήταν η προσφώνηση του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών προς τον πατέρα Αντώνιο κατά την Υποδοχή του στο Ζάππειο Μέγαρο όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Σε αναγνώριση του  πολυετούς κοινωνικού έργου της Κιβωτού του Κόσμου, οι Ευρωπαίοι επίσημοι επισκέφτηκαν την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 τις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα, όπου ξεναγήθηκαν, ενημερωθήκαν για το έργο της Κιβωτού και απέλαυσαν μια όμορφη εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Ο Πρόεδρος της Ευρωβουλής κος Σάσολι τόνισε χαρακτηριστικά «Η Κιβωτός μας δείχνει τον δρόμο, το έργο που επιτελείται στην Κιβωτό του Κόσμου είναι πρωτοποριακό και αξιέπαινο. Παιδιά εσείς πρέπει να αλλάξετε τον κόσμο των ενηλίκων..»  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ