24.4.2023 13:45

Ραδιοταξί Χίου- «Δεν έχουμε καμία σχέση με τον συλληφθέντα οδηγό»

Φωτογραφία αρχείου

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με συλληφθέντα οδηγό ταξί που μετέφερε παράνομα μετανάστες από τον Καρφά στη ΒΙΑΛ, εξέδωσε το ραξιοταξί Χίου.

Στην ίδια ανακοίνωση κάνει λόγο για εγκληματική συμπεριφορά που αμαυρώνει τον κλάδο και δηλώνει ότι είναι στη διάθεση των αρχών για την αποτροπή και εξάλειψη αντίστοιχος παραβατικών ενεργειών.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Με αφορμή το πρόσφατο συμβάν σύλληψης οδηγού Ταξί για παράνομη μεταφορά μεταναστών από τον Καρφά στην ΒΙΑΛ, το σωματείο «ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΧΙΟΥ» ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι ουδεμία σχέση έχουμε τόσο με τον συλληφθέντα οδηγό οσο και με την παραβατική πράξη που ετέλεσε.

Καταδικάζουμε κάθε εγκληματική συμπεριφορά που αμαυρώνει τον κλάδο μας, το σωματείο μας και τα μέλη του, και δηλώνουμε ότι είμασταν,είμαστε και θα είμαστε στην διάθεση των Αρχών και αρωγοί για την αποτροπή και εξάλειψη τέτοιων παραβατικών ενεργειών.

Το «ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΧΙΟΥ» (τηλέφωνο 2271041111-2271043312, ) είναι το μόναδικο ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ στο νησί κι οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία παρουσιάζεται ως Ρ/Τ στο νησί συνιστά παραπληροφόρηση και εξαπάτηση του κοινού.

Το «ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΧΙΟΥ» παρέχει ποιότητα-ασφάλεια-τιμή, μέσω της εφαρμογής στο PLAY STORE 18300 και άμεσα γνωρίζει το κοινό πινακίδα, ταυτότητα αυτοκινήτου και την τρέχουσα τοποθεσία αυτού».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ