9.2.2023 17:41

ΠΟΑμεΑΒΑ - Συγκέντρωση Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Κάλεσμα για συμμετοχή στην προσπάθεια των Κρατικών και Κοινωνικών Φορέων των νησιών μας, για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και αποστολή τους στους σεισμόπληκτους της Συρίας και της Τουρκίας απευθύνει η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Β. Αιγαίου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η δράση αυτή είναι πρωτίστως πράξη αλληλεγγύης σε κάθε συνάνθρωπό μας, που βρίσκεται σε κατάσταση μεγάλης ανάγκης.

 Λυπούμαστε για την απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών, αλλά και για τις μεγάλες καταστροφές που επέφερε ο καταστροφικός σεισμός στις γειτονικές μας χώρες και η συμπαράσταση μας, με προσφορά υλικών αγαθών που είναι αναγκαία, όπως τρόφιμα, είδη υγιεινής, φάρμακα κλπ, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να ανακουφίσουμε τους σεισμόπληκτους των χωρών αυτών. 

Στην Χίο συγκεντρώνουν είδη το Εργατικό Κέντρο, η ΑΔΕΔΥ, Ο Δήμος Χίου, ο Ερυθρός Σταυρός και άλλοι. 

Παρακαλούμε τους Φορείς- Μέλη μας να συγκεντρώσουν τα παραπάνω είδη και να προσεγγίσουν όποιο από τους Φορείς στα νησιά της Περιφέρειας Β. Αιγαίου επιλέξουν, ώστε να τα παραδώσουν προς αποστολή». 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ