10.7.2013 11:02

Πνίγονται στα σκουπίδια τα Θυμιανά (ΦΩΤΟ)

ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ

Την απίστευτη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι περιμετρικά της πλατείας Μαρουλούς στα Θυμιανά αποτυπώνει με πλήρες φωτογραφικό υλικό που απέστειλε στον «π» αναγνώστρια του www.politischios.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία εδώ και μία εβδομάδα η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου έχει σταματήσει την αποκομιδή των σκουπιδιών με αποτέλεσμα η εικόνα που επικρατεί στην περιοχή πέρα από ανεπίτρεπτη να ενέχει και πολλούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

«Αυτή  η κατάσταση είναι  από την  προηγούμενη  εβδομάδα  τα σκυλιά και οι γάτες κάνουν  πάρτι. Οι σφήκες επίσης  και  δίπλα ακριβώς είναι  η βρύση  υποτίθεται, με το πόσιμο  νερό από τα σκλαβιά  καθώς  και παιδική χαρά . Προσωπικά  τα σκουπίδια μου  τον τελευταίο χρόνο  καθώς  και  της  μητέρας μου  τα παίρνω  μαζί μου  με το αμάξι και  τα πετάω  σε άλλους  κάδους  για  να  μην  γεμίζει  γρήγορα αυτός και δημιουργείται αυτή η κατάσταση. Είχα  κάνει παλιότερα αίτηση  στον ΔΗΜΟ για  τοποθέτηση  μεγαλύτερου  κάδου..... αλλά  απόκριση καμία», σημειώνει η αναγνώστρια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ