31.10.2023 14:50

Πιέσεις από τους επαγγελματίες για νέα αίθουσα επιβατών και master plan κεντρικού λιμένα – Βίντεο

Στο επίκεντρο συνάντησης του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου και του Λιμενικού Ταμείου Χίου, βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις πύλες εισόδου του νησιού με τους επαγγελματίες να θέτουν επιτακτικά στο τραπέζι το θέμα της επίσπευσης των διαδικασιών για την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής της παλιάς Ιχθυόσκαλας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Γιώργος Μυλωνάδης, η εικόνα που παρουσιάζει η υφιστάμενη αίθουσα δεν παραπέμπει σε ευρωπαϊκό κράτος, ζητώντας επισκευαστικές εργασίες στο εξωτερικό του κτιρίου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις του έργου της νέας αίθουσας επιβατών λέγοντας ότι έχει παρέλθει σημαντικός χρόνος χωρίς καμία πρόοδο.

Από την πλευρά του πάντως ο Κυριάκος Ζωάνος, παρότι αναγνώρισε την καθυστέρηση στις διαδικασίες, έσπευσε να δηλώσει ότι και τα δύο έργα, δηλαδή τόσο της νέας αίθουσας επιβατών όσο και του master plan βρίσκονται σε καλό δρόμο ως προς την υλοποίησή τους.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ