2.8.2016 15:10

Περιοδεύει το Μέλι- Γάλα

Στο Διονυσίειο και στους Ολύμπους θα βρεθεί τις επόμενες μέρες το πλανόδιο ζαχαροπλαστειάκι με τη Βάσω Κριτάκη και τους φίλους της.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου στο Νεχώρι στο ΔΙΟΝΥΣΙΕΙΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ, στις 11.30 το πρωί, στα πλαίσια του Πολιτιστικού διήμερου που οργανώνει η Εταιρεία Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων θα παρασκευαστούν “πειραγμένα” ατομικά μιλφείγ, μαζί με τους φιλοξενούμενους στο Οικοτροφείο και εθελοντές.

 

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου το ΜΕΛΙ- ΓΑΛΑ θα βρεθεί στους Ολύμπους, στις 19.30 καλεσμένο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Ολύμπων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει για τα παιδιά, με αφορμή την ανακαίνιση της παιδικής χαράς του χωριού. Με τη συνδρομή της κ. Κικής Ροζάκη, τα παιδιά θα φτιάξουν “σεκέρ – παρέ”, ένα κωνσταντινουπολίτικο γλυκό που μετέφεραν οι Κωνσταντινουπολίτες οι οποίοι μετοίκησαν στους Ολύμπους, μαθαίνοντας παράλληλα τις στενές σχέσεις ΠOΛΗΣ και ΟΛΥΜΠΩΝ.

 

Η συμμετοχή στο ζαχαροπλαστειάκι, που συντονίζει η Κωνσταντία Φακίρη, είναι ελεύθερη. Οι εθελοντές είναι και εδώ όπως πάντα ευπρόσδεκτοι και πολύτιμοι.

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  ΒΑΣΩ ΚΡΙΤΑΚΗ, ΤΗΛ. 6937214208

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ