15.12.2023 18:59

Παρανοεί το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων για τις 2 Κυριακές το Καλοκαίρι

Με μία αναχρονιστική και εκτός τόπου και χρόνο ανακοίνωση, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Χίου, τοποθετείται για την απόφαση του Δημάρχου Χίου και του Εμπορικού Συλλόγου για τη λειτουργία των καταστημάτων δύο Κυριακές το καλοκαίρι του 2024 κατά την άφιξη κρουαζιεροπλοίων.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, σημειώνει ότι: «θα δούνε όλοι τους πως είναι να ανοίγουν μαγαζιά χωρίς εργαζόμενους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μερικές μέρες πριν ξεκινήσει ο Γολγοθάς του εορταστικού ωραρίου, έμαθαν οι εμποροϋπάλληλοι ότι ο Δήμαρχος έδωσε άδεια στα μαγαζιά να ανοίξουν δύο Κυριακές το καλοκαίρι επειδή λέει θα είναι στο νησί κρουαζιεροπλοια.

Ένα πράγμα έχουμε να τους πούμε μόνο μαζί βέβαια και τις ευχές μας για καλή σταδιοδρομία στον κ. Δήμαρχο και στην απερχόμενη δημοτική αρχή: εκείνες τις δύο Κυριακές θα δούνε όλοι τους πως είναι να ανοίγουν μαγαζιά χωρίς τους εργαζόμενους! Γιατί εκείνες τις μέρες οι εργαζόμενοι θα απεργούν, θα περιφρουρησουν την απεργία τους και μετά μαζί με το σωματείο μας θα πάμε εκδρομή για μπάνιο με τις οικογένειες μας!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ