2.8.2016 13:20

Ομορφαίνει τα σκυλιά μας, ο Κυνοφιλικός Όμιλος

Σεμινάριο περιποίησης και χειρισμού σκύλων πραγματοποιεί ο Κυνοφιλικός Όμυλος Χίου,) στις 6 και 7 Αυγούστου, στα γήπεδα SOCCER PLANET του Κ. Μπάτση στο Χαλκειός.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 18.30 θα διεξαχθεί το θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο περιποίησης με θέματα τη φυσιολογία της τρίχας του σκύλου, τη γνωριμία των προϊόντων που απαιτούνται για τη σωστή περιποίηση και ανάδειξη ενός υγιούς και λαμπερού τριχώματος , τον καλλωπισμό ( βούρτσισμα, χτένισμα, ψαλίδισμα) συγκεκριμένων σκύλων.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Λυκούργος Ζουμπουλίδης ενώ τα σκυλιά θα περιποιηθεί ο κ. Φάνης Χιλιώτης.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί το σεμινάριο χειρισμού από τον κ. Γιώργο Κανίνια.

Ο κ. Κανίνιας θα δείξει πως παρουσιάζονται οι διάφορες φυλές σκύλων σε μια έκθεση μορφολογίας. Θα μοιραστεί γνώσεις τεχνικές και κόλπα που είναι για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στους στίβους μορφολογίας.

Θα υπάρξει πρακτική εξάσκηση τόσο ενήλικων όσο και νεαρών χειριστών γι αυτό καλό θα είναι εκτός από τα σκυλιά να παραβρεθούν και τα παιδιά που σίγουρα θα απολαύσουν ένα ξεχωριστό απόγευμα.

Η είσοδος και για τις δυο μέρες είναι 10 ευρώ και για τα παιδιά έως και δεκαοχτώ ετών ΔΩΡΕΑΝ! Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και στις δυο μέρες καφές ή αναψυκτικό και σάντουιτς.

Το Σάββατο δε θα επιτραπούν στο χώρο της εκδήλωσης άλλα σκυλιά πέρα αυτών που ο κ . Χιλιώτης θα περιποιηθεί αλλά την Κυριακή ο καθένας μπορεί να φέρει τα σκυλιά του αφού θα υπάρξει πρακτική εξάσκηση και συμβουλές για το κάθε σκυλί ξεχωριστά. Φυσικά τα σκυλιά θα είναι πάντα σε λουρί ή στα κλουβιά τους και ο κάθε ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος τόσο για το σκυλί του όσο και για την καθαριότητα του όμορφου χώρου που παραχωρήθηκε από τα ΟΠΤΙΚΑ ΜΠΑΤΣΗΣ δωρεάν.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ