20.10.2015 17:26

Ο θεατής φτιάχνει το δικό του φινάλε στο «Σκλαβί»

ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ

Ένα παραμύθι όπου ο κάθε θεατής γράφει το δικό του τέλος. Ένα παραμύθι αινιγματικό που όμως  μάγεψε μικρούς και μεγάλους, καθηλώνοντάς τους  για δύο ολόκληρες ώρες στις θέσεις του Ομηρείου, το βράδυ της Κυριακής. «Το σκλαβί» σκηνοθετημένο με απίστευτη μαεστρία από την Αυγουστίνα Λυκουρίνα έκλεψε τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε από το παρευρισκόμενο κοινό.

Οι ρόλοι, σωστά κατανεμημένοι, κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα των ηθοποιών. «Το σκλαβί», Νίκος Φλάμος και το βασιλόπουλο Μανώλης Ντουκάκης συγκίνησαν με τις ερμηνείες τους, διδάσκοντας σε όλους εμάς την τεράστια αξία της αδελφικής αγάπης και αλληλεγγύης, η  Ντέπη Στουπάκη ως χήρα έδωσε ρέστα προκαλώντας αβίαστα το γέλιο στα χείλη των θεατών, η Ηρώ Αναστασάκη τόσο ως Βασίλισσα αλλά περισσότερο ως δασκάλα ήταν απίθανη. Εξίσου καλές και οι ερμηνείες της γλυκιάς και ντροπαλής βασιλοπούλας, Κλεοπάτρα Γεομέλου της καλοκάγαθης ξαδέλφης Μαρία Ταξινταράκη και του δάσκαλου –αφηγητή Θοδωρή Τσέτσερη. Εξαιρετικός στον ρόλο του βασιλιά  ο Γιώργος Παντελίδης ενώ μοναδικοί ήταν και ο Τζακιχαράν Παντελής Πιτσικούλης και Β΄ Βασιλιάς Παναγιώτης Πουλάδας. Τέλος η αφήγηση της Σταυρούλα Αλατσά και ο ρόλος της ως μαμή διατήρησε ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών.

Η σκηνοθέτης Αυγουστίνα Λυκουρίνα παρουσίασε  για δεύτερη φορά μια άρτια οργανωμένη παράσταση, κατορθώνοντας να προσεγγίσει και να εντυπωσιάσει εκ νέου τους θεατές.  Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη δουλειά της… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ