31.7.2013 14:26

Νεροτσουλήθρες για τα παιδιά της Κιβωτού

ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

Στα Bloom θα μπορούν για αυτή την εβδοάδα να κάνουν τις βουτιές τους τα παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου»  που φιλοξενούνται στο Αίπος.
Η εν λόγω επιχείρηση κατόπιν συνεννόησης με το Εργατικό Κέντρο Χίου, τη Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης και την «Κιβωτό του Κόσμου» αποφασίστηκε  για την παρούσα εβδομάδα (29/07-04/08) αντί των  παιδιών των ανέργων συμπολιτών μας που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη λίστα του Εργατικού Κέντρου να πάνε τα  παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» που  βρίσκονται στο νησί μας για σύντομο χρονικό διάστημα.
Από το Εργατικό κέντρο ζητείται η κατανόηση όσων έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και διαβεβαιώνουν ότι θα εξυπηρετηθούν όλοι την εβδομάδα 05 Αυγούστου με 11 Αυγούστου  και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Η ημέρα λήξης του προγράμματος είναι η 15η Σεπτεμβρίου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας σε ισχύ προσκομίζοντάς την μαζί με το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας.
   
      Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια έχουν την δυνατότητα επανεγγραφής στο πρόγραμμα χωρίς να είναι απαραίτητο να προσκομίσουν δικαιολογητικά για δεύτερη φορά.
    
Πληροφορίες και εγγραφές στη Γραμματεία του ΕΚ Χίου
Τηλ:22710-23550 e-mail: ekechios@otenet.gr
Ημέρες και ώρες: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:00-14:00 & 18:00-20:00 και Τετάρτη 08:00-14:45).

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά με ημερομηνία γέννησης έως και 31/12/1998.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ