26.5.2016 17:19

Μεταφέρονται οι διαγωνισμοί για τις παραλίες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε άλλη ημερομηνία από την προγραμματισμένη μεταφέρονται οι δημοπρασίες για την ενοικίαση των παραλιών από ιδιώτες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μονομετοχικής Ακινήτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Μονομετοχική Ακινήτων ΑΕ ενημερώνει οτι η διεξαγωγή των δημοπρασιών για τις παραχωρήσεις απλής χρήσης αιγιαλού που ήταν προγραμματισμένες για την Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31/5/2016 αναβάλλονται λόγω δεσμευτικής οδηγίας από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας προς την Μονομετοχική Ακινήτων που τροποποίησε τους όρους των διακηρύξεων.  Για τον λόγο αυτό η εταιρεία υποχρεούται να δημοσιεύσει εκ νέου τις διακηρύξεις των ανωτέρω δημοπρασιών και ως εκ τούτου η διεξαγωγή τους θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία”.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ