11.7.2013 15:01

Με ένα σπάρο τρία τρυγόνια

ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥ ΕΞΑΡΘΡΩΣΑΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΣΠΕΙΡΑ ΧΙΛΙΑΝΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ

Με δύο πετυχημένες ενέργειες  οι άνδρες της Ασφάλειας Μυτιλήνης και Χίου κατάφεραν να εξαρθρώσουν μια τριμελή συμμορία Χιλιανών , που αποτελούσαν δύο γυναίκες και ένας άνδρας

Η μέθοδος

Η σπείρα με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερναν να ξεγελούν ιδιοκτήτες καταστημάτων και να κλέβουν πολύτιμα αντικείμενα χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Όμως στο τελευταίο κατάστημα δεν υπολόγισαν την καταγραφή τους από κάμερα και εκεί την πάτησαν. Η τελευταία κλοπή έγινε σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Μυτιλήνης, όπου με την ίδια μέθοδο έκλεψαν 60 κοσμήματα  χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αρχικά. Η ιδιοκτήτρια διαπίστωσε την κλοπή και παρέδωσε στην Ασφάλεια Μυτιλήνης το βίντεο, στο οποίο είχαν καταγραφεί τα πρόσωπα των ληστών πολύ καθαρά.

Η σύλληψη 

Η Ασφάλεια συνέλαβε τη μία γυναίκα και τον άνδρα ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής για να φύγουν στον Πειραιά, αλλά τους διέφυγε η άλλη που είχε μαζί της και τα κλοπιμαία, που κατάφερε να φύγει με το πλοίο προς Χίο και Πειραιά.

Ασφάλεια Χίου 

Εδώ ανάλαβε δράση η Ασφάλεια Χίου, που κατάφερε να την εντοπίσει και να τη συλλάβει στο λιμάνι μας. Τα κοσμήματα βρέθηκαν, η ιδιοκτήτρια ήρθε στη Χίο με το επόμενο πλοίο και όλα έληξαν με τον καλύτερο τρόπο. Η Χιλιανή που συνελήφθη στη Χίο έγινε μεταγωγή στη Μυτιλήνη και μαζί με τους δύο άλλους συνεργούς της οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης για τη συνέχεια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ