24.5.2016 15:00

Κοινή έκθεση φωτογραφίας Περγάμου-Χίου-Μυτιλήνης-Σμύρνης

Μια κοινή έκθεση φωτογραφίας με πρώτο σταθμό την Πέργαμο θα πραγματοποιήσουν οι φωτογραφικές λέσχες Χίου, Περγάμου, Μυτιλήνης και Σμύρνης. Το θέμα της έκθεσης θα είναι ελεύθερο και κάθε φωτογραφική λέσχη θα συμμετάσχει με 25 συνολικά φωτογραφίες. « Η ιδέα καλλιεργήθηκε πέρσι σε μία συνάντησή μας με τα μέλη της λέσχης της Περγάμου, της Μυτιλήνης και της Σμύρνης. Σκεφτήκαμε ότι μια κοινή έκθεση φωτογραφίας θα δημιουργούσε την προδιάθεση μιας μελλοντικής συνεργασίας με ανταλλαγή επισκέψεων και εκθέσεων», δήλωσε στον «π» ο Πρόεδρος της φωτογραφικής λέσχης Χίου Γιάννης Βούλγαρης.

Πρώτος σταθμός της έκθεσης θα είναι η Πέργαμος(28 Μαΐου), τον Ιούλιο θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο στη Χίο, στις 20 Αυγούστου θα φιλοξενηθεί στην Μυτιλήνη και στα τέλη Σεπτέμβρη θα μεταφερθεί στην Σμύρνη. «Συμμετέχουν είκοσι περίπου μέλη της φωτογραφικής λέσχης τα οποία και θα επισκεφτούν την Πέργαμο», κατέληξε ο Γιάννης Βούλγαρης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ