23.12.2020 16:28

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από παιδιά και εθελοντές της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου

Στα γραφεία της Κιβωτού του Κόσμου που βρίσκονται στην οδό Κοντογιάννη 8, στο ύψος της Απλωταριάς παιδιά μαζί με παιδαγωγούς και εθελοντές δημιούργησαν μοναδικά στολίδια αξιοποιώντας πρώτες ύλες όπως πηλό, ξύλο γυάλινα τούβλα, μαλλί κ.α.

Εκεί ο «π» συνάντησε την εθελόντρια και διοικητικό στέλεχος, την Έλλη Παπαϊωάννου.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά ωστόσο η Κιβωτός επιδίωξε στα πλαίσια μιας μικρής έκθεσης να προβάλλει τις δημιουργίες που θα προορίζονταν στο καθιερωμένο παζάρι:

«Φέτος τα παιδιά μας με την βοήθεια εθελοντών και παιδαγωγών στους οποίους πάντα αφήνουμε ένα ευχαριστώ φτιάξαμε μια σειρά από όμορφες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές οι οποίες προορίζονταν να πάνε στο παζάρι. Εμείς είχαμε μια ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε γιατί είχε υπάρξει μια αναγγελία. Τελικά δεν το καταφέραμε…»

Η Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου δεν έμεινε αλώβητη από τις συνέπειες της πανδημίας και έχει ανάγκη περισσότερο όσο ποτέ την οικονομική ενίσχυση ως μια ένδειξη αλληλεγγύης και προσφοράς.

«Η πανδημία μας έχει πλήξει οικονομικά και εμάς επειδή έχουν ματαιωθεί οι χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις μας. Έτσι καλέσαμε τους σταθερούς φίλους και υποστηρικτές που είναι η κοινωνία της Χίου εάν θέλουν να ενισχύσουν το έργο της Κιβωτού» δήλωσε.

Για πληροφορίες καλέστε  στα γραφεία της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου (Κοντογιάννη 8, Χίος) στα τηλέφωνα: 2271081953 και 2271022810

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ