8.2.2023 12:30

Ίδρυμα "Μαρία Τσάκος" - Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Παρακολουθώντας με οδύνη τα όσα δραματικά συμβαίνουν στην Τουρκία και τη Συρία και έχοντας ως βασικό μέλημα την στήριξη όλων των ανθρώπων, που πλήττονται αυτή την στιγμή από αυτή την τεράστια καταστροφή, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» προετοιμάζει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας με είδη που διατηρεί στην ιματιοθήκη, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του για 12η συνεχόμενη χρονιά. 

Θεωρώντας ότι η προσφορά κάθε εθελοντή είναι πολύτιμη, το Ίδρυμα παρακινεί όσους συμπολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο αυτό. Γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώνονται κλινοσκεπάσματα καθώς και πανωφόρια, σε καλή κατάσταση, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος (Μιχαήλ Λιβανού 51) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 -13 :00 ως και την Παρασκευή 17/02. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα +30 22710 29600 και +30 22710 82777.  

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ