23.2.2022 5:38

Η Χίος σήμερα δίνει ραντεβού στην Πλατεία Βουνακίου

Νεκρώνουν τα πάντα από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι

Ραντεβού στην κεντρική πλατεία της Χίου δίνει σήμερα Τετάρτη σύσσωμη η τοπική κοινωνία, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των φορέων ενάντια στα σχέδια για δημιουργία νέας δομής στην περιοχή του Θόλους.

Από τις 11 το πρωί φορείς του νησιού θα οργανώνονται σε μπλόκα σε διάφορα σημεία της πόλης προκειμένου στις 12 το μεσημέρι όλα να ενωθούν στην κεντρική πλατεία, όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και θα αναγνωστούν ψηφίσματα.

Τα βασικά μπλόκα, από τα χωριά Συκιάδας, Λαγκάδας αλλά και από τον Βροντάδο, θα δώσουν ραντεβού στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο Χίου ενώ με ξεχωριστό πανό και μπλόκο θα κατέβει και ο Δικηγορικός Σύλλογος του νησιού που έχει δώσει ραντεβού στις 11:15 στο Πρωτοδικείο Χίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην Πλατεία θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και τοποθετήσεις ενώ στη συνέχεια η πορεία θα κατευθυνθεί προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου αλλά και προς το πολιτικό Γραφείο του Υπ. Μετανάστευσης και Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη, όπου θα επιδοθούν ψηφίσματα κατά των διώξεων αιρετών και πολιτών, εξαιτίας της συμμετοχής τους στα γεγονότα των Θεοφανίων.

Η σημερινή κινητοποίηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Politischios.gr, γίνεται εκτός των άλλων στη σκιά της επετείου των 2 χρόνων από την απόβαση των ΜΑΤ σε Χίο και Λέσβο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ