23.9.2014 20:17

Χαρά στον ορίζοντα;

ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Η ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ASTRA AIRLINES ΧΑΡΑ ΖΛΑΤΑΝΗ

Συνέχεια στο εγχείρημα της σύνδεσης της Χίου με την Κωνσταντινούπολη μέσω απευθείας πτήσης με ναυλωμένο αεροσκάφος της θεσσαλονικιάς αεροπορικής εταιρίας Astra Airlines δίνει το μεσημέρι της Τετάρτης το Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου Γ. Γεωργούλη, στη Χίο θα βρεθεί η Χαρά Ζλατάνη, συνοδιοκτήτρια της αεροπορικής εταιρείας και αδερφή του Ι. Ζλατάνη.

«Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ως συνέχεια των επαφών που έχουμε με την εταιρία προκειμένου στο μέλλον να επιχειρήσουμε την απευθείας σύνδεση της Χίου με την Κωνσνταντινούπολη. Στις 13:30 το μεσημέρι θα έχουμε μία συνάντηση εργασίας με την κ. Ζλατάνη στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι δύο Βουλευτές, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης καθώς και ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς.

Ευελπιστούμε ότι η εταιρία θα έχει φυσιολογικές απαιτήσεις ώστε ο σχεδιασμός μας να μπορέσει να προχωρήσει», σημείωσε ο κ. Γεωργούλης.

Σημαντικό πάντως είναι το γεγονός ότι στη συνάντηση εργασίας θα παρευρεθούν για πρώτη φορά οι τουριστικοί πράκτορες και οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου καθώς η συμβολή τους στις απαιτήσεις της εταιρίες είναι αυτή που ουσιαστικά θα προδιαγράψει την πορεία του εγχειρήματος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ