Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γιώργος Μπαχαντούρης | Ο βιντεογράφος που κάνει τον γάμο σας ξεχωριστό

Dec
23

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού είναι ένωσή τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το βίντεο του γάμου δεν αποτελεί ένα εξαιρετικό αναμνηστικό για το ζευγάρι, τους συγγενείς και τους φίλους αλλά μία ζωντανή ανάμνηση που ταξιδεύει πίσω στον χρόνο γεμίζοντας ευχάριστα συναισθήματα και αναμνήσεις.

Με αυτή την έννοια η επιλογή του ανθρώπου στον οποίο θα εμπιστευθεί το ζευγάρι να απαθανατίσει μία από τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές, είναι βαρύνουσας σημασίας.

Με μία διαφορετική οπτική ματιά, ο Γιώργος Μπαχαντούρης ζωντανεύει μπροστά σας σ’ ένα βίντεο όλα όσα θα ζήσετε την ημέρα εκείνη. Είναι η μουσική, η προσεκτική επιλογή των πλάνων, η ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά και λήψη που θα κάνουν την ταινία γάμου μοναδική και αναλλοίωτη στο χρόνο.

O τρόπος που προσεγγίζει τις ταινίες είναι καθαρά κινηματογραφικός. Κατά τη λήψη χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να πετύχει αυτή τη κινηματογραφική αισθητική ενώ στο μοντάζ επιλέγει προσεκτικά τα πλάνα και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη μουσική και τον ήχο με σκοπό να κάνει το βίντεο του γάμου σας ξεχωριστό.

Σχόλια άρθρου: 0