23.12.2019 21:47

Γιώργος Μπαχαντούρης | Ο βιντεογράφος που κάνει τον γάμο σας ξεχωριστό

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού είναι ένωσή τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το βίντεο του γάμου δεν αποτελεί ένα εξαιρετικό αναμνηστικό για το ζευγάρι, τους συγγενείς και τους φίλους αλλά μία ζωντανή ανάμνηση που ταξιδεύει πίσω στον χρόνο γεμίζοντας ευχάριστα συναισθήματα και αναμνήσεις.

Με αυτή την έννοια η επιλογή του ανθρώπου στον οποίο θα εμπιστευθεί το ζευγάρι να απαθανατίσει μία από τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές, είναι βαρύνουσας σημασίας.

Με μία διαφορετική οπτική ματιά, ο Γιώργος Μπαχαντούρης ζωντανεύει μπροστά σας σ’ ένα βίντεο όλα όσα θα ζήσετε την ημέρα εκείνη. Είναι η μουσική, η προσεκτική επιλογή των πλάνων, η ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά και λήψη που θα κάνουν την ταινία γάμου μοναδική και αναλλοίωτη στο χρόνο.

O τρόπος που προσεγγίζει τις ταινίες είναι καθαρά κινηματογραφικός. Κατά τη λήψη χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να πετύχει αυτή τη κινηματογραφική αισθητική ενώ στο μοντάζ επιλέγει προσεκτικά τα πλάνα και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη μουσική και τον ήχο με σκοπό να κάνει το βίντεο του γάμου σας ξεχωριστό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ