5.1.2021 14:40

Έτοιμοι οι παιδικοί σταθμοί να υποδεχτούν τα παιδιά

Συνεχίζουν οι εργασίες επικάλυψης φθορών στον παιδικό Βαρβασίου

Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου επαναλειτουργούν δημοτικά και νηπιαγωγεία. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Συνολικά όλοι οι παιδικοί σταθμοί που ανήκουν στο Νομικό Πρόσωπο από τα Καρδάμυλα έως και την Καλλιμασιά είναι έτοιμα να υποδεχτούν από τις 08:00 το πρωί τα παιδιά.

Έτσι ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Γ. Μανάρας κάλεσε τους γονείς:

«Να έρθουν σε επαφή από την Πέμπτη το πρωί που θα είναι ανοιχτοί οι παιδικοί με τις παιδαγωγούς ώστε να λάβουν όποια πληροφορία επιθυμούν».

Όλες οι εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης  έχουν πραγματοποιηθεί ενώ έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες στην θέρμανση σε όλους τους παιδικούς σταθμούς.

Ωστόσο στον παιδικό σταθμό Βαρβασίου συνεχίζονται οι εξωτερικές εργασίες επικαλύψεων λόγω φθορών από το πέρας του χρόνου.

«Ιδιαίτερα στον παιδικό σταθμό Βαρβασίου παρά το γεγονός ότι εξωτερικά είναι εργοτάξιο δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, οι εργασίες δεν εμποδίζουν», δήλωσε ο Γ.Μανάρας.

Τέλος  διαβεβαίωσε ότι οι εργασίες στον παιδικό σταθμό Βαρβασίου θα συνεχίσουν κανονικά χωρίς να εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία.

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ