27.5.2016 10:20

Ετήσιος εμβολιασμός αδέσποτων σκύλιων

   Για 16η χρονιά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου εμβολίασε τα αδέσποτα σκυλιά που ζουν στην πόλη της Χίου και μερίμνησε για την πρόληψη ασθενειών και δυσφημιστικών για το νησί εικόνων. Εφτά σκυλιά, η Ήρα, η Λίζα, η Ρίτα, η Χαρούλα, ο Ντάμπυ, ο Μπομπ και ο Ρεβυθούλης που ζουν στο λιμάνι και στην Απλωταριά, έκαναν αιματολογικές εξετάσεις, εμβολιάστηκαν και αποπαρασιτώθηκαν από τους κτηνιάτρους Δρ. Παναγιώτη Καρατζάνο και Βαλάντη Μάντικα με τη φροντίδα των μελών του Συλλόγου. Όλα τα σκυλιά έχουν στειρωθεί, εγκαταλείφθηκαν στην πόλη πριν πέντε ή περισσότερα χρόνια, είναι ακίνδυνα και σιτίζονται από καταστηματάρχες και ιδιώτες.   Τα έξοδα των φετινών εμβολιασμών καλύφθηκαν από το πρόγραμμα του Δήμου Χίου.

 Παράλληλαο Φιλοζωικός  Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους κατοίκους της Χίου που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του για την αγορά και προσφορά στο Σύλλογο φαρμάκων Vibramycin για τη θεραπεία αδέσποτων σκύλων της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ