10.2.2017 11:02

Εποχή Μανάρα στην ΕΝΑ Βορείου Αιγαίου

Σε σώμα συγκροτήθηκε χθες η νέα διοίκηση της ΕΝΑ Βορείου Αιγαίου με μια mini έκπληξη, υποδηλωτική μάλλον για τις επόμενες κινήσεις Καλογήρου. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο Γιάννης Μανάρας, με αντιπρόεδρο τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρ. Αργυρίου.

Η Περιφέρεια εκπροσωπείται ακόμα από τον Γ. Ξενάκη από τη Χίο, τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής Κων. Αδαμίδη από τη Λήμνο και τον αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πολ. Κωνσταντινίδη από τη Σάμο.

Το Δήμο Χίο εκπροσωπούν οι Ηλ. Σμυρνιούδης και Κώστας Καρατζάς, από τα Ψαρά θα μετέχει ο δήμαρχος Κ. Βρατσάνος και από τις Οινούσσες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυρ. Θεοδωράκης.

Οι συνεδριάσεις θα γίνονται κι εκεί με τη βοήθεια της τηλεδιάσκεψης για να έχουν απρόσκοπτη δυνατότητα συμμετοχής οι πάντες, χωρίς να απαιτούνται έξοδα μετακινήσεων.

Ο Γ. Μανάρας συμφώνησε κατ’ αρχήν με τους υπαλλήλους να συνεχίσουν να λαμβάνουν μηνιαία άδεια άνευ αποδοχών, μέχρι να διαμορφωθεί το πλαίσιο λειτουργίας της ΕΝΑ και να μπει σε εποχή παραγωγής.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ