10.2.2017 11:02

Εποχή Μανάρα στην ΕΝΑ Βορείου Αιγαίου

Σε σώμα συγκροτήθηκε χθες η νέα διοίκηση της ΕΝΑ Βορείου Αιγαίου με μια mini έκπληξη, υποδηλωτική μάλλον για τις επόμενες κινήσεις Καλογήρου. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο Γιάννης Μανάρας, με αντιπρόεδρο τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρ. Αργυρίου.

Η Περιφέρεια εκπροσωπείται ακόμα από τον Γ. Ξενάκη από τη Χίο, τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής Κων. Αδαμίδη από τη Λήμνο και τον αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πολ. Κωνσταντινίδη από τη Σάμο.

Το Δήμο Χίο εκπροσωπούν οι Ηλ. Σμυρνιούδης και Κώστας Καρατζάς, από τα Ψαρά θα μετέχει ο δήμαρχος Κ. Βρατσάνος και από τις Οινούσσες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυρ. Θεοδωράκης.

Οι συνεδριάσεις θα γίνονται κι εκεί με τη βοήθεια της τηλεδιάσκεψης για να έχουν απρόσκοπτη δυνατότητα συμμετοχής οι πάντες, χωρίς να απαιτούνται έξοδα μετακινήσεων.

Ο Γ. Μανάρας συμφώνησε κατ’ αρχήν με τους υπαλλήλους να συνεχίσουν να λαμβάνουν μηνιαία άδεια άνευ αποδοχών, μέχρι να διαμορφωθεί το πλαίσιο λειτουργίας της ΕΝΑ και να μπει σε εποχή παραγωγής.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ