8.4.2013 16:49

Επιστημονικό συνεργάτη για τη Χίο αναζητά η ΓΣΕΕ

• ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

Μονάδα παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων συστήνει και στη Χίο, ενταγμένη σε Δίκτυο με 13 άλλες πόλεις της Ελλάδας, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα παρέχονται στη Μονάδα αφορούν σε τρεις κύριες κατηγορίες:
- Υποστήριξη / διατήρηση της απασχόλησης εργαζομένων που απασχολούνται σε επιχειρήσεις υπό αναδιάρθρωση ή προς παύση λειτουργίας, υποστήριξη εργαζομένων με επισφαλή εργασία ή υπό εφεδρεία, ενημέρωση και συμβουλευτική για προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.
- Πληροφόρηση και υποστήριξη των εργαζομένων για την εφαρμογή της Εργατικής Νομοθεσίας.
- Πληροφόρηση για τις προϋποθέσεις θεμελίωσης του δικαιώματος συνταξιοδότησης, καθώς και για λοιπά ασφαλιστικά θέματα.
Για την ενίσχυση της στελέχωσης της Μονάδας, το ΙΝΕ ΓΣΕΕ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για την επιμόρφωση και πρόσληψη, κατόπιν επιλογής, εξειδικευμένου επιστημονικού συνεργάτη με σύμβαση έργου.
Τα ελάχιστα προσόντα που θα πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι αφορούν στα εξής:
- Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  της ημεδαπής ή αντίστοιχος αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής στα πεδία των κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών και νομικών επιστημών.
- Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, επιπέδου Μaster ή Διδακτορικού, ή/και Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης στα πεδία της αγοράς εργασίας (εργασιακές σχέσεις και οικονομικά της εργασίας) ή της συμβουλευτικής υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού ή της ασφαλιστικής ή/και εργασιακής νομοθεσίας.
- Ειδική τεκμηριωμένη εμπειρία στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα τουλάχιστον πέντε (5) ετών από τη λήψη του πτυχίου, που τελεί σε άμεση συνάφεια με τα πεδία της αγοράς εργασίας (εργασιακές σχέσεις και οικονομικά της εργασίας) ή της συμβουλευτικής υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού ή της ασφαλιστικής ή/και εργασιακής νομοθεσίας.
- Η επαρκής γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
- Η γνώση και χρήση λογισμικών εφαρμογών.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται:
1. Να εγγραφούν στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών και Εμπειρογνωμόνων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (ΜΕΣΙΝΕ – ιστοσελίδα: www.inegsee.gr).
2. Να αποστείλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Ο εξειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με σύμβαση έργου παροχής υπηρεσιών διάρκειας δύο ετών ή το αργότερο, μέχρι τις 31/12/2015.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις εκδήλωσης του ενδιαφέροντος τους με το ταχυδρομείο ή να τις καταθέσουν ιδιοχείρως μέχρι την Παρασκευή 26/4/2013 και ώρα 13.30 μ.μ. στη διεύθυνση:  ΙΝΕ ΓΣΕΕ Εμ. Μπενάκη 71Α, Αθήνα τ. τ 106.81 Πληροφορίες: τηλ.210 3327717, e-mail: infocons@inegsee.gr , www.inegsee.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ