10.9.2014 19:33

Ενημερωτικά φυλλάδια στα σχολεία θα μοιράσει αύριο η Τροχαία

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου,  θα διανεμηθούν άυριο από ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιείται με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Για όσους επιθυμούν λήψη πλάνων ή φωτογραφιών, ενδεικτικά θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια, μεταξύ άλλων, στα εξής σχολεία των Νομών:

·    Στο νομό Λέσβου, πρόκειται να διανεμηθούν ενδεικτικά, στο 1ο , 6ο , 7ο και 15Ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, στα Δημοτικά Σχολεία Παλαιόκηπου, Παππάδου και Καλλονής, στα Δημοτικά Σχολεία Άντισσας και Ερεσού, καθώς επίσης και στα Δημοτικά Σχολεία Μύρινας Λήμνου.

·    Στο νομό Χίου, πρόκειται να διανεμηθούν ενδεικτικά, στα Δημοτικά Σχολεία Καλαμωτής και Καρδαμύλων, καθώς επίσης στο 1ο , 3ο , 6ο , 7ο , 8ο και 11ο   Δημοτικό Σχολείο Χίου.

·    Στο νομό Σάμου, πρόκειται να διανεμηθούν ενδεικτικά στο 1ο, 2ο και 3ο  Δημοτικό Σχολείο Σάμου, καθώς επίσης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Καρλοβασίου, στο Δημοτικό Σχολείο Πυθαγορείου, στο Δημοτικό Σχολείο Μαραθοκάμπου και στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ