8.8.2023 16:17

Εκλογές στον Σύλλογο Αποφοίτων και Φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου, σας καλεί σε τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 και ώρα 6:30 μμ στο χώρο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης στο ισόγειο της νέας πτέρυγας «Σταμάτης Κριμιζής» του συγκροτήματος διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου με θέματα  ημερήσιας διάταξης:
 

1. Απολογισμός διοικητικός και οικονομικός του Δ.Σ. και απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη.

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

3. Εκλογές για την ανάδειξη 9-μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3-μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα τακτικά μέλη, εφόσον έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις.. Η ετήσια συνδρομή είναι δέκα (10) ευρώ. Νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν κατά την διάρκεια της συνέλευσης και φυσικά να θέσουν υποψηφιότητα.

Σημ. Για την πρόσβαση στο χώρο της βιβλιοθήκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε η είσοδος των ΓΕΛ/ΕΠΑΛ Βροντάδου (οδός Γεωργίου "ΧΦρ. Ανδρεάδη 107) είτε του Γυμνασίου Βροντάδου (οδός Προφήτη Ηλία 8 ). Για τη διευκόλυνση των οδηγών, θα είναι ανοιχτός ο αύλειος χώρος του Γυμνασίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ