15.3.2021 11:23

Έκκληση από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου για τήρηση των μέτρων

«Να βάλουμε όλοι πλάτη για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», το μήνυμα του Γιώργου Κεβόπουλου

Έκκληση στους Χιώτες να τηρήσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας όπως η χρήση μάσκας και η αποστολή sms για τη σημερινή τους μετακίνηση, απηύθυνε μέσα από δήλωσή του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Γιώργος Κεβόπουλος.

Ο κ. Κεβόπουλος επεσήμανε ότι ειδικότερα σήμερα τα μέτρα θα είναι αυξημένα, με την παρουσία των συνεργείων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου να είναι διάσπαρτα σε όλο το νησί, ιδιαίτερα δε, προς τη νότια Χίου εκεί όπου δηλαδή αναμένεται αυξημένη παρουσία του κόσμου.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα, αυξάνονται συνεχώς οι περιπολίες σε όλη τη Χίου προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα απαγόρευσης συναθροίσεων και κυκλοφορίας και αυτό με δεδομένο ότι τα κρούσματα έχουν διαρκώς ανοδική τάση.

Κλείνοντας, μετέφερε τις ευχές του στους πολίτες του νησιού, ζητώντας τη συμβολή τους ώστε η Χίος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ