25.11.2022 14:12

«Είμαστε εδώ- Σπάσε τη σιωπή σου» - Βίντεο

Στους δρόμους της πόλης Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών και της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Χίου

Στους δρόμους της πόλης της Χίου βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών αλλά και της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Χίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Μοιράζοντας αυτοκόλλητα αλλά και ενημερωτικά φυλλάδια, οι Αστυνομικοί, ενημέρωσαν για την δραστηριοποίηση του Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας της Α.Δ. Χίου, λέγοντας ότι απαρτίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους Αστυνομικούς ικανούς να χειριστούν υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Η Υπαστυνόμος Ιωάννα Καμπαδέλλη, προέτρεχε τους πολίτες να σταματήσουν τον φαύλο κύκλο της σιωπής, μη δείχνοντας ανοχή σε τέτοιου είδους υποθέσεις.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πατεριμός, επεσήμανε ότι ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί για τις διαδικασίες αλλά και για τις υποστηρικτές δομές υπάρχουν στον Δήμο Χίου, προτρέποντας τους πολίτες να καταγγέλλουν οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή τους, ώστε στη συνέχεια οι ειδικοί να μπορέσουν να βοηθήσουν το κάθε θύμα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ