29.3.2014 9:34

Έβρεξε...βίδες

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΑΡΗΣ ΑΠΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΒΟΥ

Επικίνδυνη αποστολή κατέληξε να είναι ένας απογευματινός καφές στο λιμάνι για μια νεαρή κοπέλα και την παρέα της. Την Παρασκευή το μεσημέρι κι ενώ έπιναν τον καφέ τους σε καφέ του λιμανιού κοντά στο σημείο πρόσδεσης πλοίων, είδαν αρχικά ένα σιδερένιο αντικείμενο να ίπταται με ταχύτητα στον αέρα κι αμέσως μετά άκουσαν τις κραυγές μιας κοπέλας στο χέρι της οποίας κατέληξε το αντικείμενο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, η 23χρονη κοπέλα αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ όπως αποδείχθηκε το μεταλλικό αντικείμενο ήταν αποσπασμένο από ναυτικό κλειδί που συγκρατούσε κάβο του Φ/Γ «EVIACEMENTIV» Ν. Χαλκίδας 30, το οποίο ελλιμενιζόταν στο ανατολικό τμήμα του βόρειου προβλήτα λιμένα Χίου και εκτινάχθηκε από μεγάλη απόσταση.

Προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ