12.4.2013 14:55

Δώστε tips για καλό σκοπό

ΤΟ ΜΠΑΡ “ΟΖ” ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ TIPS ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ WINE TO WATER ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

“Ένα φιλοδώρημα για καλό σκοπό”. Αυτή είναι η παρότρυνση του μπαρ “OZ” στην Απλωταριά, σε όσους αύριο Σάββατο βρεθούν στο χώρο του και μαζί με το κρασί ή το ποτό τους αφήσουν κάτι παραπάνω στο λογαριασμό. Τα έσοδα των φιλοδωρημάτων που θα μαζευτούν και μετά από πρωτοβουλία των ιδιοκτητών Δημήτρη και Στέλιου Γεωργούλη, θα διατεθούν στην παγκόσμια οργάνωση Wine to Water που από το 2003 φροντίζει να αποκτούν μόνιμη και ασφαλή πρόσβαση στο νερό δεκάδες περιοχές του πλανήτη, των οποίων ο πληθυσμός φτάνει ακόμη και μέχρι το θάνατο εξαιτίας της έλλειψης που παρουσιάζεται.

Η πρωτοβουλία Wine to Water έχει ευαισθητοποιήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εμπνευστής, ο Doc Hendley, ένας μπάρμαν από το Raleigh που χρησιμοποίησε τη βιομηχανία των νυχτερινών κέντρων για να φέρει μια θετική αλλαγή στον κόσμο. Έκτοτε, η παρότρυνση του ιδίου έχει ευασιθητοποιήσει δεκάδες μπαρ σε όλο τον κόσμο που μέσω των φιλοδωρημάτων και άλλων εκδηλώσεων συμβάλλουν στους σκοπούς της οργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το Wine to Water έχει εξασφαλίσει πόσιμο νερό εφόρου ζωής σε πάνω από 150.000 ανθρώπους σε 15 χώρες του κόσμου.

Το μπαρ “ΟΖ”, μετέχει δυναμικά σε διάφορες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και μάλιστα σοφά επιλεγμένες, όπως και η αυριανή εκδήλωση για το Wine to Water, την οποία στα πλαίσια του εφικο΄τυ μποορούμε να συνδράμουμε.

Μπαρ “ΟΖ”: Στοά Φραγκάκη (Απλωταριά) τηλ. 22710 80326

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ