19.10.2020 16:42

Δωρεάν υπηρεσία Νομικής Πληροφόρησης από το ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. Βορείου Αιγαίου

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. Βορείου Αιγαίου και το Εργατικό Κέντρο Χίου, ενημερώνουν ότι περατώθηκε η εκδήλωση Δια Ζώσης Νομικής Πληροφόρησης που έλαβε χώρα στις 14-15/10/2020, όπου παρασχέθηκαν δωρεάν Υπηρεσίες Νομικής Πληροφόρησης σε εργαζομένους όλων των ασφαλιστικών ταμείων και σε ανέργους.

Συγκεκριμένα απαντήθηκαν από τους νομικούς/συνεργάτες του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. ερωτήματα σε 124 συμπολίτες μας ατομικά, που είναι ασφαλισμένοι σε όλα τα ταμεία (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ κτλ) και τις προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν εγγράφως ερωτήματα σε 43 συμπολίτες μας που δεν υπήρξε η δυνατότητα να προσέλθουν στη δια ζώσης νομική πληροφόρηση.

Η υπηρεσία καταγραφής επεξεργασίας, απάντησης ερωτημάτων και προβληματισμών για το Κοινωνικοασφαλιστικό Σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων και τα Εργασιακά Δικαιώματα είναι δωρεάν για το κοινό και παρέχεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. όπου το Περιφερειακό Παράρτημα Βορείου Αιγαίου στεγάζεται στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου στη Χίο.

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας καταγραφής των ερωτημάτων νομικής πληροφόρησης που αφορούν ασφαλιστικά ή εργασιακά θέματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2271023550 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ